Tävla om en resa till Venedig med Petters rosa vin!

Premiär för Petters rosa vin!

Tanken på ett rosa vin föddes när Petter och vinproducenten förenades i idén om att ta fram ett vin som utgjorde den perfekta balansen mellan ett rött och ett vitt vin. Inget skulle kompromissas på – både smaken och uppfriskande känslan skulle finnas där för att skapa en perfekt harmoni i vinet. I Venetien i norra Italien fann man slutligen vad man letade efter – druvan Pinot Grigio. Resultatet blev till ett mjukt rosa vin med en elegant avlutning.

Petters rosa vin Bouchard Ainé & Fils Rosé Pinot Noir är gjort på ekologiska druvor. Med en ekologisk certifiering har man valt ett vin som gör gott för vår omvärld, något som går väl ihop med idén om den harmoni som ett rosa vin utgör. Vinet har en krispig och smakrikt karaktär med toner av smultron, blodapelsin och färska örter. Det här rosa vinet passar lika bra att serveras året runt och till många olika typer av rätter.

Tävla om en resa till Venedig!
I samband med lanseringen av detta vin så anordnas en tävling där du och en vän kan vinna en resa till Venedig – och besöka en vingård tillsammans med Petter!

Det vackra Venedig – Italiens pärla byggd på tusentals öar är en sann dröm. Nu har du chansen att få besöka denna underbara plats tillsammans med en vän – och artisten och entreprenören Petter!

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att motivera vilken typ av mat du skulle vilja bjuda på tillsammans till ett rosa vin. Maila ditt svar till tavling@rosavin.se senast den 26 februari 2016. Tävlingen avser en resa tur och retur för dig och en vän till Venedig i maj med övernattning på mellanklasshotell 1 natt, besök på en vingård samt avslutande middag tillsammans med Petter. Övriga kostnader bekostas av vinnaren själv. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.