Hacka lök och vitlök.
Ta lite neutral olja i en stekpanna och värm de torra kryddorna och tomatpurén en liten stund i oljan för att de ska avge mer smak. Häll på lite mer olja och stek löken tills den blivit genomskinlig och mjuk.
Ta löken åt sidan och bryn färsen. Lägg i bönorna, lök och vitlök i färsen. Häll sedan på vatten och smula över buljongen. Rör runt och låt färsen koka ihop i några minuter. Smaka av med salt, soja och eventuellt mer av någon krydda.
Lägg ut 4 tortillabröd på en skärbräda och strö lite ost över. Lägg sedan på tacofärsen och toppa med lite mer ost innan du lägger på ett bröd till.
Hetta upp en torr stekpanna och bryn brödet på båda sidor tills det fått fin färg. Dela varje bröd i fyra delar och serverar direkt tillsammans med avokadosalladen, gräddfil och tomatsalsa att doppa i.
Dela avokadon och skär i kuber och lägg i en skål. Hacka salladslöken och koriandern fint. Ha på lite olivolja, limesaft och salt. Rör om och ställ åt sidan tills servering.